Comisarii Garzii Financiare (GF) au aplicat amenzi contraventionale in valoare de 2,818 milioane lei (RON), din care s-a incasat suma de 1,497 milioane lei, in urma controalelor desfasurate in perioada 1-7 august, conform datelor centralizate de Agen
Comisarii Garzii Financiare (GF) au aplicat amenzi contraventionale in valoare de 2,818 milioane lei (RON), din care s-a incasat suma de 1,497 milioane lei, in urma controalelor desfasurate in perioada 1-7 august, conform datelor centralizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), care coordoneaza activitatea GF.
In perioada mentionata, au fost desfasurate 2.394 de actiuni de control operativ si inopinat, in urma carora au fost incheiate 2.105 acte de control si au fost confiscate bunuri in valoare de circa 448.565 lei.
Dintre actele de control incheiate, sapte dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala, pentru un prejudiciu in suma totala de peste 2,65 milioane lei.
In perioada raportata, actiunile de control desfasurate de GF au vizat, cu prioritate, respectarea disciplinei financiar-fiscale si respectarea normelor de comert.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.