Candidatii care au fost respinsi la prima sesiune a bacalaureatului mai au o sansa in toamna, cand va fi organizat un nou examen. A doua sesiune de bacalaureat se va desfasura in perioada 22 august - 2 septembrie, iar candidatii vor sustine numai pro
Candidatii care au fost respinsi la prima sesiune a bacalaureatului mai au o sansa in toamna, cand va fi organizat un nou examen. A doua sesiune de bacalaureat se va desfasura in perioada 22 august - 2 septembrie, iar candidatii vor sustine numai probele nepromovate. Examenul va incepe cu probele orale. Astfel, in 22-23 august are loc testul la limba si literatura romana, in 24-25 august - limba si literatura moderna, 26-27 august - limba si literatura materna. Din 29 august incep probele scrise. In 5 septembrie va avea loc afisarea rezultatelor si depunerea contestatiilor, pe 8 septembrie urmand sa fie afisate rezultatele finale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.