Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a acuzat arbitrajul din meciul cu RC Lens si considera ca echipa antrenata de Dorinel Munteanu este castigatoarea morala a acestei intalniri.
"Sunt multumit de evolutia jucatorilor, dar vad ca si

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a acuzat arbitrajul din meciul cu RC Lens si considera ca echipa antrenata de Dorinel Munteanu este castigatoarea morala a acestei intalniri.
"Sunt multumit de evolutia jucatorilor, dar vad ca si la acest nivel putem fi dezavantajati de arbitri. Am fost invingatorii morali ai acestui meci, pentru ca la faza din minutul 44 a fost fault clar. Am vazut faza in cabina comentatorilor TV, a vazut-o si observatorul Melo Perreira. Eu cred ca putem sa castigam finala. Am demonstrat ca suntem mai buni decat Lens", a spus Muresan, la finalul partidei CFR Cluj - RC Lens, scor 1-1, din prima mansa a finalei Cupei UEFA Intertoto. In minutul 44 al intalnirii de la Cluj, gazdele au solicitat penalti la o interventie in careu a portarului francez Charles Itandje asupra lui Adrian Anca, dar arbitrul a lasat jocul sa continue.
Atacantul Adrian Anca sustine ca la faza din finalul primei reprize portarul francez i-a agatat piciorul drept. "A fost un penalti clar, fara dubii. Am mai pacalit eu la alte faze, dar acum pot spune cu mana pe inima ca portarul m-a impiedicat. Mi-a agatat piciorul drept si am cazut. Am vazut ca si Itandje se simtea vinovat", a afirmat Anca la finalul jocului.
Dupa incheierea meciului de la Cluj, antrenorul-jucator al formatiei CFR, Dorinel Munteanu, a fost selectat pentru a efectua testul antidoping.

Presedintele clubului francez: "Nu e de glumit in returul cu CFR Cluj"

Presedintele clubului Lens, Gervais Martel, considera ca nu este de glumit in meciul retur de pe teren propriu, cu CFR Cluj, din finala Cupei UEFA Intertoto, dupa ce mansa tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, se arata pe site-ul oficial al gruparii franceze.
"Aceasta echipa romaneasca este foarte greu de abordat. Sunt mandru de jucatorii mei, dar nu trebuie sa ne consideram deja invingatori. Nu este de glumit in meciul retur. Sunt totusi increzator si consider ca avem toate sansele sa ne continuam aventura europeana", a declarat Martel, care a acuzat si starea proasta a gazonului de la Cluj. Tehnicianul echipei Lens, Francis Gillot, a afirmat ca formatia clujeana nu l-a surprins deloc. "Aceasta echipa este exact asa cum am vazut-o pe casete. Mi-am prevenit jucatorii ca va fi un meci dificil. Stiam ca romanii sunt duri si folosesc tot felul de trucuri si era important sa nu cadem in capcana lor. Sunt mandru de jucatorii mei, iar in retur, pe teren propriu, lucrurile vor sta cu totul altfel", a spus Gillot. Jucatorul Patrick Barul considera ca formatia sa trebuie sa-si pastreze concentrarea in meciul retur, pentru a se califica in Cupa UEFA. "La Cluj nu a fost o capcana, a fost mai rau decat atat. Important este ca am stiut sa lasam sa treaca furtuna si apoi sa preluam initiativa pe un teren dificil. Trebuie sa ramanem seriosi in retur pentru a ne califica", a afirmat Barul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.