Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca bonurile valorice in valoare de 175 lei noi pe hectar pentru infiintarea culturilor de toamna vor pleca in judete incepand cu 20 august a.c. Aceste bonuri vor ajunge la Directiile pentru Agri
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca bonurile valorice in valoare de 175 lei noi pe hectar pentru infiintarea culturilor de toamna vor pleca in judete incepand cu 20 august a.c. Aceste bonuri vor ajunge la Directiile pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, urmand ca acestea sa le distribuie catre Primarii, iar Primariile direct catre producatorii agricoli. Gheorghe Flutur a mai precizat ca 40 de lei din suma de 175 de lei pe hectar vor fi alocati special pentru motorina. De asemenea, fiecare agricultor va primi un numar maxim de 5 bonuri valorice, numarul total al bonurilor care se vor tipari ridicandu-se la 9.318.000 bucati. Pentru acest program de sprijin al agricultorilor, ministerul va primi prin rectificare bugetara 250 milioane de lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.