luna si nu va putea asigura o securitate adecvata la meci. Devansarea partidei pentru 13 august a fost, de asemenea, respinsa de autoritatile locale, iar incercarea de a schimba locul de desfasurare a meciului pe terenul echipei ADO a fost refuzata d
luna si nu va putea asigura o securitate adecvata la meci. Devansarea partidei pentru 13 august a fost, de asemenea, respinsa de autoritatile locale, iar incercarea de a schimba locul de desfasurare a meciului pe terenul echipei ADO a fost refuzata de primarul orasului Haga, Wim Deetman.
"in conformitate cu regulamentul, am inceput pregatirile pentru a organiza meciul pe un teren neutru. Este posibil ca locul si ora de desfasurare a meciului sa ramana secrete", a declarat Frank Huizinga, purtator de cuvant al forului batav.
Dupa Feyenoord, Den Haag este al doilea "dusman" declarat al lui Ajax. "Lancierii" nu vor putea conta decat pe portarul Lobont (foto), pentru ca Mitea e accidentat. Partida s-ar putea juca in Germania, la Nordhorn.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.