Directorul Directiei pentru Protectia Copilului din sectorul 3. in 2003 s-a incheiat un protocol intre statul italian si cel roman privind repatrierea minorilor gasiti neinsotiti. "Numai in acest an am avut peste 25 de cazuri de astfel de copii ce au
Directorul Directiei pentru Protectia Copilului din sectorul 3. in 2003 s-a incheiat un protocol intre statul italian si cel roman privind repatrierea minorilor gasiti neinsotiti. "Numai in acest an am avut peste 25 de cazuri de astfel de copii ce au fost traficati pe teritoriul Italiei. De multe ori, acestia ajung in centrele de plasament traumatizati psihic. incercam pe cat posibil sa-i reintegram in familiile lor. Daca acest lucru nu e posibil, minorul va fi plasat intr-un centru de noapte si zi, unde i se va asigura o scolarizare adecvata precum si consiliere psihica", a mai spus directorul Florin Vasile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.