Basarab Panduru, antrenorul lui FC Vaslui, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa sa poate obtine victoria in meciul din deplasare cu Gloria Bistrita, daca jucatorii vor evolua la fel cum au facut-o in finalul intalnirii cu Ra
Basarab Panduru, antrenorul lui FC Vaslui, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa sa poate obtine victoria in meciul din deplasare cu Gloria Bistrita, daca jucatorii vor evolua la fel cum au facut-o in finalul intalnirii cu Rapid. "Daca vom juca la fel ca in ultimele 20 de minute ale meciului cu giulestenii avem sanse sa obtinem toate cele trei puncte la Bistrita. Daca, insa, vom juca precum in prima repriza, putem spune ca nu avem nici o sansa. Un rezultat de egalitate nu ajuta pe nimeni in campionat", a spus Panduru. Tehnicianul vasluienilor spera ca pana la meciul cu Gloria Bistrita sa poata fi rezolvata problema jucatorilor straini care nu au avut drept de joc in prima etapa. De asemenea, Panduru asteapta ca o parte din jucatorii accidentati sa fie refacuti pana la partida cu Gloria. "Pandi" a precizat ca are, in continuare, probleme de lot, in ciuda faptului ca la meciul de prezentare al lotului au fost prezenti 27 de fotbalisti. "Am 18-20 de jucatori cu care sunt fortat sa formez o echipa care sa joace bine", a incheiat Panduru. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.