grupele Ligii Campionilor, devenita discutabila in urma unei trageri la sorti curtenitoare, poate scoate din amorteala un fotbal romanesc care nu merita aceasta favoare. Steaua are insa de partea ei amintirea primaverii europene, iar acest argument a
grupele Ligii Campionilor, devenita discutabila in urma unei trageri la sorti curtenitoare, poate scoate din amorteala un fotbal romanesc care nu merita aceasta favoare. Steaua are insa de partea ei amintirea primaverii europene, iar acest argument ar putea fi intimidant in lupta cu Rosenborg. Venita dupa "dubla" cu Shelbourne, care nu a spulberat deloc incertitudinea in ceea ce priveste forta echipei, trupa lui Protasov a devenit, aproape din intamplare, favorita in fata unui Rosenborg mai jalnic ca niciodata. Norvegienii, o echipa cu o istorie solida in Liga, sunt ciuca batailor intr-un campionat pe care l-au castigat de 13 ori la rand. Vremurile se schimba la Trondheim, iar inghetul care l-a cuprins nu poate fi topit decat de eliminarea Stelei. Pana la confruntarea din iarba, nici stelistii si nici norvegienii nu si-au ascuns satisfactia ca sortii le-au fost favorabili. E deja un razboi al cuvintelor intre doua echipe care nu sunt sigure daca au si alte arme la indemana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.