caramida. Voi incerca sa elimin cat mai repede lucrurile proaste. Trebuie sa dovedesti de ce esti in stare cand te afli in conditii grele. Sper ca in curand ne vom recupera coroana pierduta", a spus tehnicianul norvegian. Dupa meciul cu Steaua, Hog
caramida. Voi incerca sa elimin cat mai repede lucrurile proaste. Trebuie sa dovedesti de ce esti in stare cand te afli in conditii grele. Sper ca in curand ne vom recupera coroana pierduta", a spus tehnicianul norvegian. Dupa meciul cu Steaua, Hogmo, in varsta de 45 de ani, va semna cu Rosenborg un contract valabil pana la 31 decembrie 2008. Fostul campion olimpic cu nationala feminina a Norvegiei in 2000 va fi ajutat de secundul Bjorn Hansen si de directorul sportiv Rune Bratseth, internationalul cu cele mai multe selectii din istorie, care se va implica direct in pregatirea echipei.

"Vreau sa batem cu 1-0 in Romania"

Hogmo a reusit deja o victorie in Romania. in calitate de antrenor al nationalei de tineret, a castigat meciul cu "tricolorii" din preliminariile CE 2004, cu 1-0. "Sper sa castig iar la Bucuresti. Nu m-ar deranja tot un 1-0".
Antrenorul ar putea decide schimbarea sistemului de joc, din 4-4-2, in 4-2-3-1, modulul pe care l-a folosit anul trecut, in perioada in care pregatea pe Tromso.
Din lotul care a ajuns ieri la Bucuresti nu face parte fundasul Bjorn Tore Kvarme, accidentat in ultima partida de campionat, 1-2 cu Lillestrom.
Presedintele Ove Snuruas nu s-a gandit din primul moment la numirea lui Hogmo. Pe lista bosului lui RBK s-au aflat patru nume inaintea lui: Tom Nordlie (antrenorul lui Start Kristiansand, liderul din Norvegia), Knut Torbjorn Eggen (ex-Fredrikstad), Hans Backe (danez, FC Copenhaga) si Michael Laudrup, fosta glorie a "Danish Dynamite" pregatind acum pe Brondby. Toti cei patru tehnicieni contactati au refuzat oferta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.