Compania IBM a anuntat recent o serie de noi oferte de stocare, extinzand portofoliul de solutii destinate in mod special pietei IMM, aflata intr-o crestere rapida. Prima dintre acestea este o oferta "entry-level" pentru stocarea pe disc - primul pro
Compania IBM a anuntat recent o serie de noi oferte de stocare, extinzand portofoliul de solutii destinate in mod special pietei IMM, aflata intr-o crestere rapida. Prima dintre acestea este o oferta "entry-level" pentru stocarea pe disc - primul produs rezultat in urma recentei aliante dintre IBM si Network Appliance - urmata de o strategie pentru introducerea unei linii extinse de produse, in trimestrul al patrulea 2005. Primul produs rezultat in urma acestui parteneriat, IBM TotalStorage N3700, este conceput sa ofere o solutie economica si solida pentru stocarea de date prin retea (NAS) pentru IMM-uri cu mai putin de 1.000 de angajati, fiind in acelasi timp si suficient de flexibil pentru a fi aplicat in companii mari, distribuite, cu necesitati de stocare a datelor in locatii aflate la distanta. De asemenea, dispozitivul incorporeaza tehnologia iSCSI, un segment care urmareste extinderea spatiului de stocare al IMM-urilor si care va creste cu o rata totala anuala de 107% pana in anul 2009, conform analistilor de la IDC. Pentru companiile ce intampina probleme privind reglementarile in domeniu, IBM anunta de asemenea disponibilitatea produsului TotalStorage DR550 Express, un sistem unic de arhivare logica a stocarii, care asigura gestiunea bazata pe politici de stocare a datelor nemodificabile. Completand ofertele anuntate pentru piata IMM-urilor, IBM prezinta kitul SAN Starter, pentru a ajuta clientii de pe piata IMM-urilor sa-si concentreze resursele de stocare intr-un singur punct, intr-o maniera accesibila si partajabila, prin intermediul serverelor companiei. Toate produsele sunt disponibile impreuna cu servicii si suport la nivel mondial, prin IBM si prin partenerii de afaceri IBM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.