Dupa socantul anunt al conducerii CS Dinamo de a nu-si inscrie echipa de hochei pe gheata in editia 2005-2006 a Ligii Nationale, desi comandantul Marcel Popescu declarase cu surle si trambite, in primavara, ca va intari gruparea ros-albilor cu o "lin
Dupa socantul anunt al conducerii CS Dinamo de a nu-si inscrie echipa de hochei pe gheata in editia 2005-2006 a Ligii Nationale, desi comandantul Marcel Popescu declarase cu surle si trambite, in primavara, ca va intari gruparea ros-albilor cu o "linie" ruseasca, zilele trecute, staff-ul HCM Galati s-a aratat interesat de serviciile unor sportivi pregatiti de Gheorghe Hutanu. Si cum in sezonul trecut a existat o colaborare intre Dinamo si Galati, mai mult ca sigur ca echipa de pe malurile Dunarii isi va implini "visul" de a-i inregimenta pe ros-albi la HCM. In aceste conditii, azi, conducerea gruparii galatene urmeaza sa soseasca in Capitala pentru a negocia si perfecta imprumutul a noua jucatori, dar si a antrenorului Hutanu. Conform surselor de la Dunare, pe lista de imprumut se afla portarul Radu Viorel, dar si jucatorii Andrei Nutu, Mihai Georgescu, Dragos Ionescu, Victor Vlad, Tibor Peter, Silviu Chirita, Mihai Stoian si Ionut Chelealba. De mentionat ca de imprumutul portarului reprezentativei tricolore a fost interesata la un moment dat si echipa SC Miercurea Ciuc. Reamintim ca CS Dinamo a decis, din motive financiare, neinscrierea echipei de hochei pe gheata la seniori, activitatea sectiei fiind restransa la nivelul juniorilor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.