Dinamo a intrat in tensiunea meciului cu Omonia Nicosia de maine, din turul II preliminar al Cupei UEFA, iar declaratiile "cainilor", dupa optimismul debordant de acum doua zile, au inceput sa fie mai temperate. Astfel, capitanul Florentin Petre a de
Dinamo a intrat in tensiunea meciului cu Omonia Nicosia de maine, din turul II preliminar al Cupei UEFA, iar declaratiile "cainilor", dupa optimismul debordant de acum doua zile, au inceput sa fie mai temperate. Astfel, capitanul Florentin Petre a declarat ieri ca formatia cipriota reprezinta o echipa care trebuie luata in seama, a carei forta sta in compartimentul median, precizand totodata ca sansele de calificare sunt egale. "Astazi o sa vedem casetele cu Omonia. Din ceea ce am aflat pana acum este o echipa foarte buna si cel mai bine sta la mijlocul terenului. Important este sa dam cat mai multe goluri pentru a avea un retur cat mai usor. Sansele de calificare sunt egale", a spus Petre. La randul sau, mijlocasul Vlad Munteanu s-a aratat mult mai optimist decat Petre si a declarat ca spera ca formatia sa sa se califice in turul urmator al Cupei UEFA. "Ii vom studia pe adversari si nu le vom da nici o sansa sa ne faca vreo problema. Nu stim ce joaca cipriotii, dar avem timp destul pentru a pregati acest meci. Oricum, trebuie sa fim atenti pentru ca in cupele europene nici un meci nu este usor", a spus Munteanu. Jucatorii lui Dinamo au intrat ieri in cantonament, avand programate doua antrenamente in cursul aceleiasi zile, unul astazi, in timp ce maine se va efectua o alergare usoara si sedinta tehnica. Omonia Nicosia va sosi azi, la ora 9, pe Aeroportul International "Henri Coanda", iar antrenamentul oficial va incepe de la ora 20. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.