Atacantul a scapat ieftin, primind minimumul pedepsei prevazute de regulamentul disciplinar al competitiei. "Di Canio" rateaza dubla mansa cu Rosenborg, dar si primul meci din grupele Ligii Campionilor, in cazul unei eventuale calificari a Stelei in
Atacantul a scapat ieftin, primind minimumul pedepsei prevazute de regulamentul disciplinar al competitiei. "Di Canio" rateaza dubla mansa cu Rosenborg, dar si primul meci din grupele Ligii Campionilor, in cazul unei eventuale calificari a Stelei in aceasta faza a competitiei. De asemenea, Laurentiu Dinita, eliminat si cu irlandezii, a fost suspendat o singura etapa. Directorul executiv Valeriu Argaseala a declarat ca Steaua va face apel la sanctiunea impusa lui Dica de Comisia de Disciplina a forului european si a precizat ca nu i s-a comunicat o decizie in cazul lui Laurentiu Dinita.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.