Desi declarase la inceputul sezonului ca nu are nimic impotriva politicii clubului de a transfera jucatori pe banda rulanta, Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca va parasi echipa la sfarsitul sezonului. "Am ajuns la concluzia ca a
Desi declarase la inceputul sezonului ca nu are nimic impotriva politicii clubului de a transfera jucatori pe banda rulanta, Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca va parasi echipa la sfarsitul sezonului. "Am ajuns la concluzia ca avem obiective diferite. De fapt, cred ca ambitiile mele sunt prea mari pentru FC Arges. O sa conduc echipa pana la iarna, iar apoi voi vedea incotro ma indrept", a spus Cartu, nemultumit de bugetul echipei si de vanzarea unor jucatori valorosi. Tehnicianul pitestean a afirmat ca si-a creat destule antipatii la club datorita firii sale. "Prin felul meu de a fi mi-am creat destule antipatii la club si nu vreau sa deranjez lumea. Eu nu vreau altceva decat performanta, dar se pare ca la Pitesti nu se poate sau nu se vrea", a continuat Cartu. "Sorinaccio" si-a reprosat modul in care a alcatuit echipa in meciul din prima etapa sustinut in compania Stelei. "N-am fost inspirat in alcatuirea echipei. Vintila nu trebuia sa joace, ci Preda, pentru ca mi-a aratat in pregatiri ca este in forma. Prin cartonasul rosu pe care l-a luat, Negoita mi-a demonstrat ca e un jucator de esalon inferior", a precizat Cartu. Tehnicianul pitestenilor a afirmat ca a luat decizia de a suspenda conferintele de presa saptamanale. "Eu fac tot felul de declaratii, ca vreau sa castigam tot ce se poate, dar nu sunt sustinut indeajuns si de conducere. Pai, nu rade lumea de mine?", si-a incheiat Cartu jelania. (N.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.