marcat la debutul sau in Divizia A. Spre final, Silvasan a inchis tabela, reluand englezeste, cu capul, o centrare perfecta a lui Caramarin. Fiesta galeriei, care a sarbatorit zece ani de la infiintare, a fost umbrita putin de eliminarea lui Coman (9
marcat la debutul sau in Divizia A. Spre final, Silvasan a inchis tabela, reluand englezeste, cu capul, o centrare perfecta a lui Caramarin. Fiesta galeriei, care a sarbatorit zece ani de la infiintare, a fost umbrita putin de eliminarea lui Coman (90+2).
"Sunt putin suparat, pentru ca totusi a fost 3-0. E pacat ca, atunci cand ai atatea ocazii cum am avut noi prin Onofras si Balba, sa iei doua goluri fiindca la marginea careului erau adversari nemarcati", a spus ieseanul Ionut Popa. Dincolo, Cosmin Olaroiu isi afisa exigenta: "Am reusit sa inscriem ca urmare a realizarilor personale, nu in urma unei bune organizari a jocului. Mai e mult de munca". Pentru eliminare, Gigel Coman va fi amendat cu 200 de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.