Tariceanu. Premierul nu a negat existenta unor grupuri de interese economice care incearca diferite influente la nivelul Guvernului, dar a explicat ca acest lucru este frecvent intalnit si in statele cu traditie democratica. "Factorul politic are tot
Tariceanu. Premierul nu a negat existenta unor grupuri de interese economice care incearca diferite influente la nivelul Guvernului, dar a explicat ca acest lucru este frecvent intalnit si in statele cu traditie democratica. "Factorul politic are tot interesul sa promoveze interesele companiilor din propia tara", a replicat Tariceanu, adaugand ca ar trebui sa "devenim tematori doar atunci cand interesele firmelor atenteaza la siguranta nationa-la". "in final, deciziile le iau singur", a anuntat raspicat Tariceanu si i-a transmis presedintelui ca "un climat de suspiciune este ultimul lucru de care are nevoie populatia".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.