doar de faptul ca adversara "militarilor" si-a schimbat antrenorul.
Libertatea: A fost mai greu cu FC Arges decat cu Shelbourne?
stefan Stoica: Nu se pune problema asa, pentru ca sunt competitii cu totul diferite. Ne bucuram ca am re
doar de faptul ca adversara "militarilor" si-a schimbat antrenorul.
Libertatea: A fost mai greu cu FC Arges decat cu Shelbourne?
stefan Stoica: Nu se pune problema asa, pentru ca sunt competitii cu totul diferite. Ne bucuram ca am reusit sa obtinem victoria la Pitesti. A fost un meci greu, disputat mai mult pe apa, in fata unei echipe de lupta. Noi am marcat o data si am conservat rezultatul. Pana la urma, scopul scuza mijloacele.
Oleg Protasov este multumit de echipa?
Bineinteles. Steaua dispune de jucatori valorosi, care pot face diferenta.
Ce stiti de viitoarea adversara din Liga Campionilor?
Avem toate materialele posibile despre ce a facut Rosenborg in campionat. Practic, stim totul despre norvegieni. Aceste materiale i-au fost puse la dispozitie lui Oleg de niste prieteni din lumea fotbalului stabiliti in Norvegia. in plus, Protasov a urmarit din tribuna ultimul meci disputat de Rosenborg in campionat in compania formatiei Lillestrom.
Cum i s-au parut lui Protasov norvegienii?
Sunt jucatori de lupta, care nu renunta niciodata. Rosenborg, desi traverseaza o perioada nefasta in campionat, are in lot destui fotbalisti de valoare.
Despre meciurile Stelei cu Rosenborg?
Va fi greu, pentru ca adversarii nostri spera sa salveze acest sezon printr-o calificare in grupele Ligii Campionilor. Cel mai mult ne nelinisteste, insa, faptul ca, in urma infrangerii cu Lillestrom, conducatorii clubului norvegian au schimbat antrenorul. Asta inseama ca se va crea o emulatie in randul jucatorilor. Totusi, cred ca Steaua are prima sansa, pe care trebuie sa o valorifice.
in tentativa voastra, sunteti sustinuti de conducerea clubului?
Cum sa nu! Steaua e familia noastra si toti dorim sa avem cat mai multe succese cu aceasta echipa.

Preturile biletelor la meciul cu Rosenborg

Conducerea Stelei a stabilit preturile biletelor la meciul cu Rosenborg, programat miercuri, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, valoarea acestora variind intre 20 si 300 de lei noi. Tarifele sunt urmatoarele: 20 de lei noi (200.000 de lei vechi) - la peluze, 30 de lei noi (300.000 de lei vechi) la tribuna a 2-a, 60 de lei noi (600.000 de lei vechi) la tribuna intai, 150 de lei noi (1.500.000 de lei vechi) la tribuna zero, 300 de lei noi (3.000.000 de lei vechi) la loje. Biletele au fost puse in vanzare ieri, la ora 16.00.

Ecran gigantic pentru norvegieni

Suporterii norvegieni posesori de abonamente pot urmari meciul de la Bucuresti pe un ecran instalat pe stadionul Lerkendal, din Trondheim. Conform site-ului oficial al gruparii nordice, posesorii de abonamente pot aduce cu ei inca o persoana. Persoanele sub 18 ani pot intra pe stadion alaturi de un adult.

Brigada de arbitri din Olanda

Meciul va fi arbitrat de o brigada olandeza, avandu-l la centru pe Eric J. E. Braamhaar. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Adriaan Inia si Patrick Gerritsen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.