pentru ca asteapta atat pentru o constatare a unui accident provocat in parcare. Vrem sa propunem ca accidentele cu autor necunoscut (ex: masina gasita lovita in parcare) sa nu mai fie anchetate de politie. Cetateanul poate merge direct la firma la c
pentru ca asteapta atat pentru o constatare a unui accident provocat in parcare. Vrem sa propunem ca accidentele cu autor necunoscut (ex: masina gasita lovita in parcare) sa nu mai fie anchetate de politie. Cetateanul poate merge direct la firma la care e asigurat fara a mai avea nevoie de dovada. Cazurile care pot fi rezolvate direct la societatea de asigurari sunt: coliziunile in stalpi, pomi, refugii, ziduri, borduri si bineinteles gropile. Un alt aspect de lamurit ar fi accidentele cu avarii majore, cand masina nu poate fi adusa la sectia de politie. in acest caz proprietarul masinii trebuie sa se prezinte la cea mai apropiata sectie de politie sau la un echipaj aflat pe artera si sa solicite unui agent sa il insoteasca la fata locului pentru a-i nota avariile. Cu aceasta dovada impricinuitul se adreseaza biroului de accidente usoare de pe raza sectorului in care a avut loc accidentul."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.