Venus si Saturn. Liberty Parade Arena - un spatiu de 10 000 de mp - a fost practic invadat sambata, incepand cu ora 20:00, de peste 40 000 de fani adunati din toate colturile Romaniei special pentru cel mai mare eveniment house al anului. O scena
Venus si Saturn.
Liberty Parade Arena - un spatiu de 10 000 de mp - a fost practic invadat sambata, incepand cu ora 20:00, de peste 40 000 de fani adunati din toate colturile Romaniei special pentru cel mai mare eveniment house al anului.
O scena impresionanta - 37 de metri deschidere si 10 metri adancime, lasere, sky tracere, sunet de 120 000 de wati si de o calitate perfecta, ecrane, un cap vorbitor in premiera absoluta pe post de MC, show-uri 100% live oferite de Suie Paparude, DJ Raoul si DJ Optick, multimea electrizata de muzica lui DJ Allen, invitatii de la Filterheadz cu mainile in aer...
Si, peste toate aceastea, o ploaie torentiala care a tinut 40 000 de oameni in fata scenei, dansand si scandand la nesfarsit.
Liberty Parade a inceput la ora 18:00 in Olimp, cand mai mult de 4000 de oameni au plecat impreuna cu cele trei camioane Iveco Stralis spre scena de la Liberty Parade Arena. Un traseu de 3 ore si jumatate, dans in plina strada, masti, peruci, picturi pe fete, costume, ochelari imensi sau creste coafate special, aplauze, "Radio 21" scandat minute in sir, camioane pline ochi si oameni fericiti - caravana Liberty Parade a fost un inceput perfect pentru evenimentul anului in materie de muzica electronica. Rosario Internullo, Pagal, Dan Ene, Jay Bliss si Dew Blue sunt DJ-ii care au tinut multimea in priza pe cele 3 camioane.
Show-ul de la scena a inceput la ora 20:00 cu DJ Raresh. La ora 21:30 erau deja mai bine de 20 000 de suflete adunate la Liberty Parade Arena. La ora 22:00, "capul vorbitor" a urat bun venit tuturor celor prezenti, iar piesa Surrender - imnul oficial al Liberty Parade 2005, compus de DJ Optick si Activ - a umplut boxele. Au urmat Suie Paparude (prezenti pentru prima oara la Liberty Parade si adorati de public), DJ Raoul (insotit de percutionist si de vocea lui Bret, cel mai nou solist al trupei BoneyM), DJ Optick (plus voce live), DJ Allen (absolut inspirat), Filterheadz si Horace Dan D. Supriza evenimentului a fost... ploaia torentiala, inceputa la ora 23:00. Peste 40 000 de oameni au ramas sub cerul liber ore in sir, dansand in ploaie, aplaudand si cerand mai mult.
Liberty Parade 2005 ramane, fara indoiala, cel mai mare eveniment house din Romania: cel mai mare numar de participanti, cea mai mare scena si mai puternic si curat sunet, costuri logistice uriase, o echipa de organizare de peste 70 de persoane, cel mai dorit si mai asteptat eveniment dedicat muzicii electronice.
Noua plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn va asteapta si la anul! Liberty Parade 2006 va fi gata sa va suprinda din nou! www.libertyparade.com.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.