Generala de Investigatii Criminale din cadrul IGP. Politistii spun ca sunt suspectate cinci persoane, care vor fi aduse miercuri la testul poligraf, la care vor fi supusi si parintii fetitei. Printre principalii suspecti se afla un vecin care isi m
Generala de Investigatii Criminale din cadrul IGP.
Politistii spun ca sunt suspectate cinci persoane, care vor fi aduse miercuri la testul poligraf, la care vor fi supusi si parintii fetitei. Printre principalii suspecti se afla un vecin care isi molesteaza sexual cei patru copii. Reprezentantii IPJ Constanta spun ca acestuia i se va intocmi dosar penal pentru abuzurile comise. Mai mult decat atat, zeci de persoane din satul Plopeni, care au facut inchisoare vor fi anchetate cu atentie.
Anchetatorii spun ca au de analizat 300 de documente reprezentand procese verbale si declaratii din timpul audierilor efectuate. Andreea Mihaela Dodan a fost data in urmarire generala si in consemn la toate punctele de frontiera. Luni s-a reusit si verificarea catorva pesteri din imprejurimi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.