surprinse din elicopter, din barca ori chiar din masina, fiica cea mare a presedintelui a imortalizat durerea si deznadejdea celor peste care au navalit apele. Am banuit ca presedintele Basescu si-a luat fiica-fotograf in elicopter atunci cand face
surprinse din elicopter, din barca ori chiar din masina, fiica cea mare a presedintelui a imortalizat durerea si deznadejdea celor peste care au navalit apele.
Am banuit ca presedintele Basescu si-a luat fiica-fotograf in elicopter atunci cand facea vizite de lucru in zonele sinistrate. Ioana, insa, a infirmat, dand din cap cu o expresie sugerand ca e obisnuita cu asemenea asocieri fiind "fata lui tata". Ne-a spus ca a apelat la niste prieteni de-ai ei de la o firma pe care nu vrea s-o numeasca, dar care sunt "ultimii nostalgici, niste oameni care vor sa faca bine". Elicopterul lor i-a permis sa vada de sus tara inundata.
Surprins de alegerea unei piese a formatiei sale pentru intitularea expozitiei "Asculta-ti inima", solistul de la Proconsul crede ca sotia lui tinde spre profesionism in fotografie. "Sunt foarte mandru de ea! Tot ce face, face pe picioarele ei si mai face si surprize altora. Cred ca imbina foarte bine aceste fatete. Totul vine de la faptul ca e un om foarte intelegator. Aici e dovada ca m-a inteles si pe mine ca artist", ne-a spus Bodo.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.