pe teren propriu, cu Lillestrom (1-2), esec care a pus capat sperantelor pentru castigarea celui de-al 14-lea titlu consecutiv. Tehnicianul, sosit in 2003, mai avea contract pana la sfarsitul acestui an. "Perry" a fost scurt si a facut declaratii-
pe teren propriu, cu Lillestrom (1-2), esec care a pus capat sperantelor pentru castigarea celui de-al 14-lea titlu consecutiv. Tehnicianul, sosit in 2003, mai avea contract pana la sfarsitul acestui an. "Perry" a fost scurt si a facut declaratii-sablon: "Jucatorii au nevoie de ceva nou. Sper ca demisia mea este lucrul care trebuie pentru ca echipa sa-si revina. E important pentru baieti sa progreseze, asa ca demisionez".
Rosenborg are cel mai slab parcurs din 1970 incoace si a suferit a doua infrangere consecutiva (dupa 1-5 cu Fredrikstad) si a cincea in ultimele 7 meciuri. Formatia din Trondheim, campioana a Norvegiei in ultimii 13 ani - are in total 19 titluri -, ocupa in prezent locul 8 in "Tippeligaen", la 13 puncte de liderul Start Kristiansand, in conditiile in care mai sunt 9 etape de disputat.
Per Joar Hansen, fost secund la Rosenborg, a preluat echipa in noiembrie anul trecut, inlocuindu-l pe Ola By Rise, caruia i s-a cerut demisia, in ciuda faptului ca tocmai castigase titlul.
in locul lui, presedintele Snuruas l-a numit "la foc automat" pe Per-Mathias Hogmo (46 de ani, foto), ultima data la Tromso. Amanunt interesant, Hogmo a demisionat la inceputul sezonului, fiind schimbat in functie de un fost jurnalist sportiv, Otto Ulseth! in ultimul timp, tehnicianul a fost consultant la postul tv NRK. Specializat in munca la juniori, el a cucerit aurul olimpic cu nationala feminina a Norvegiei in 2000.
Rosenborg s-a calificat in grupele Ligii Campionilor de 9 ori in ultimii 10 ani.
Delegatia norvegiana soseste azi la Bucuresti, la ora 14.40, pe Aeroportul International Henri Coanda si se va caza la hotelul Hilton.
Ce a fost duminica. Duminica seara, in etapa a 17-a, Rosenborg conducea la pauza cu 1-0, prin golul marcat de odegaard (34), dupa ce Helstad a ratase un penalty (19). in ultima jumatate de ora, oaspetii au revenit si au punctat de doua ori, prin maltezul Michael Mifsud (61) si prin Sundgot (78). Cei 14.262 spectatori prezenti pe stadionul "Lerkendal" au declansat primii protestele, cerand capul lui Hansen. Apoi, se stie ce s-a intamplat.
Rosenborg a utilizat urmatoarea formula de echipa: E. Johnsen - Riseth, Kvarme (8 Basma), Lago, Dorsin - Strand, O. Berg, Eguren (66 Winsnes) - odegaard (82 Braaten), F. Johnsen, Helstad.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.