de cativa ani. Normal ca pe Ioana au deranjat-o aceste acuzatii, pe care le-a considerat si le considera nedrepte, dar a mers mai departe infruntandu-l, pentru iubirea ei, chiar si pe tata. De obicei evita sa vorbeasca despre viata ei de cuplu, mai
de cativa ani. Normal ca pe Ioana au deranjat-o aceste acuzatii, pe care le-a considerat si le considera nedrepte, dar a mers mai departe infruntandu-l, pentru iubirea ei, chiar si pe tata. De obicei evita sa vorbeasca despre viata ei de cuplu, mai ales cu presa. Nu i-a trecut supararea si, fiindca e incapatanata, nu vrea sa faca prea multe concesii. Pazeste cu strasnicie secretul celui mai frumos cadou primit saptamana trecuta, de ziua ei de nastere, sarbatorita intr-un local elegant din Neptun, in absenta mamei si celebrului ei tata, care dansau tiganeste pe terasa de la "Majestic". La cei 28 de ani ai sai, nu se sfieste insa sa-si marturiseasca dragostea: "Cel mai frumos cadou pe care l-am primit acum multi ani a fost inima sotului meu!". Bodo, solistul formatiei Proconsul, recunoaste si el ca de cand s-a casatorit nu mai poate sta departe de Ioana si e greu cand concerteaza departe de casa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.