sa forteze participarea in Cupa UEFA. "Nu ma multumesc doar cu finala Intertoto! Vreau in Cupa UEFA!", a declarat, ieri, Dorinel Munteanu. Tehnicianul formatiei feroviare a precizat ca adversarii din Hexagon au prima sansa, dar ca baietii sai vor d
sa forteze participarea in Cupa UEFA. "Nu ma multumesc doar cu finala Intertoto! Vreau in Cupa UEFA!", a declarat, ieri, Dorinel Munteanu. Tehnicianul formatiei feroviare a precizat ca adversarii din Hexagon au prima sansa, dar ca baietii sai vor da totul pentru calificare. "Lens are prima sansa. E incurajata pe propriul teren de un public fantastic, care o poarta spre victorie. Totusi, calificarea se joaca. Am pregatit meciul ca pe toate celelalte. in partida de la Cluj, in primul rand trebuie sa nu luam gol, pentru ca de dat vom da cel putin unul", a "deconspirat" Munteanu tactica pe care o va aplica CFR. Proaspatul antrenor a fost "bombardat" cu informatii de fostul sau profesor de la nationala, Ladislau Boloni, care l-a atentionat despre forta de joc a elevilor lui Francis Gillot. Francezii, din randurile carora vor lipsi Ekotto si Diarra (suspendati), au sosit, ieri, la Cluj si s-au cazat la hotelul "Rimini". Formatia probabila a clujenilor pentru partida de azi: Turcas - Panin, Jula, Milosevic, Miclaus - Coroian, Minteuan, D. Munteanu, Turcu - Tilinca, Anca.

Dupa ce a pierdut la Nantes (0-2), in prima etapa, Lens a invins clar, in fata unui public dezlantuit, pe Marseille (2-0). Echipa folosita de antrenorul gruparii din nordul Frantei a fost: Itandje - Assou-Ekotto, Hilton, Coulibaly, Demont - Diarra, Keita, Thomert (87 Cousin), Leroy - Jussie (87 Carriere), Dindane (70 Jemaa). Delegatia franceza a ajuns ieri la Cluj, la ora 13.00 si a efectuat aseara un antrenament.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.