Procedura de constatare a unei tamponari necesita mult timp. in sectia de politie toata lumea asteapta sa ii vina randul. soferii intra doi cate doi in biroul constatatorului pentru a prezenta cazul cu absolut toate amanuntele. in urma completarii c
Procedura de constatare a unei tamponari necesita mult timp. in sectia de politie toata lumea asteapta sa ii vina randul. soferii intra doi cate doi in biroul constatatorului pentru a prezenta cazul cu absolut toate amanuntele. in urma completarii catorva declaratii si reconstituirii accidentului pe hartie, soferii asteapta pana ce toti ceilalti vor trece prin biroul politistului. Dupa ce toata lumea s-a "spovedit de pacate", agentul si soferii ies afara sa faca constatarea avariilor masinii. Abia dupa toate aceste proceduri se intocmeste procesul-verbal, bineinteles dupa ce, doi cate doi, solicitantii trec din nou prin biroul politistului, deja nadusit si el. Toata tevatura dureaza intre doua si cinci ore. "Simplu" nu e nici atunci cand va gasiti masina lovita in parcare. Tot trebuie sa va duceti cu masina la sectie!

Reguli de baza in cazul unei coliziuni

Ca sa fiti pregatiti pentru ceea ce va asteapta in cazul unei tamponari e bine sa stiti: Locul exact de producere a accidentului, inclusiv repere 4 Kilometrul in dreptul caruia s-a petrecut ( afara din localitati) 4 Din ce directie circulati dv. si din ce directie circulau celelalte vehicule implicate in accident 4 Numerele de inmatriculare ale vehiculelor implicate 4 Numele conducatorilor auto implicati 4 Regulile de circulatie, indicatoarele si restrictiile cu aplicare in zona 4 Ora la care s-a produs accidentul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.