Condominiumurile, parcurile rezidentiale, ofera avantaje pe care centrul orasului nu le poate oferi, poluarea redusa, dar si pretul cu mult mai scazut fiind doua argumente pentru dezvoltarea acestor proiecte. "Piata rezidentiala din Romania aplica cu
Condominiumurile, parcurile rezidentiale, ofera avantaje pe care centrul orasului nu le poate oferi, poluarea redusa, dar si pretul cu mult mai scazut fiind doua argumente pentru dezvoltarea acestor proiecte. "Piata rezidentiala din Romania aplica cu succes din ce in ce mai multe tipare occidentale. De cativa ani se practica ridicarea de condominium-uri, parcuri rezidentiale de mare intindere. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui gen de proiect este asigurarea unui maxim de confort", a declarat pentru Rompres, Robert Teodorescu, director la Departamentul Vanzari Rezidentiale in cadrul companiei imobiliare Regatta. Un condominium necesita o suprafata de teren de peste 10.000-15.000 mp. "In ceea ce priveste costul unei case intr-un condominium, in functie de suprafata construita si de finisajele solicitate de beneficiar, vorbim de circa 170.000-250.000 de euro per unitate", spune Robert Teodorescu. Astfel de complexuri rezidentiale se adreseaza persoanelor cu bugete medii, care fie au un credit imobiliar, fie au deja suma necesara. In plus, sunt construite pentru acei oameni care nu mai doresc sa locuiasca la bloc.
Agentii imobiliari de la Regatta mai apreciaza ca achizitionarea unei case vechi pentru reconditionare costa mai mult decat construirea unei locuinte noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.