3) - director in cadrul trustului Philip Morris. L-am contactat pe Sorin Rosca Stanescu pentru a ne confirma sau nu informatia. Directorul "Ziua" ne-a declarat: "La fel de bine as putea afirma eu ca domnul Traian Basescu, in calitate de presedinte, a
3) - director in cadrul trustului Philip Morris. L-am contactat pe Sorin Rosca Stanescu pentru a ne confirma sau nu informatia. Directorul "Ziua" ne-a declarat: "La fel de bine as putea afirma eu ca domnul Traian Basescu, in calitate de presedinte, are de-a face, zi de zi, seara de seara si noapte de noapte (la Golden Blitz) cu reprezentantii grupurilor de interese din industria tutunului, a sexului sau a alcoolului. Diferenta dintre mine si domnul Traian Basescu este ca nu-mi pot permite sa-mi imaginez ca institutia pe care o reprezinta este manipulata de cei cu care ciocneste paharele de whisky. in ceea ce priveste afirmatia ca eu as fi ziaristul din discursul presedintelui, raspunsul meu este unul singur: eu sunt Bibicu', nene Iancule!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.