determinat liberalizarea in avans a pietei energetice, a vorbit de mafia din sistemul sanitar - care deturneaza practic patru miliarde de dolari anual -, a vorbit de persoane care din anumite interese au amanat declansarea alegerilor, de mafia din af
determinat liberalizarea in avans a pietei energetice, a vorbit de mafia din sistemul sanitar - care deturneaza practic patru miliarde de dolari anual -, a vorbit de persoane care din anumite interese au amanat declansarea alegerilor, de mafia din afacerile cu petrol... Ce mai, un flux de dezvaluiri la care ar fi salivat si Giovanni Falcone. insa, declaratiile presedintelui sunt, ca de obicei, in doi peri, fara nominalizari si fara propuneri de solutii sau angajamente. Doar amenintari voalate de genul "vezi ca stiu tot".
Daca presedintele spune adevarul, lucrurile sunt foarte grave. Iar premierul Tariceanu ar fi obligat si la multe explicatii, nu doar la o demisie de onoare. Numai ca nimeni nu-i cere demisia si nimeni nu sesizeaza organele antimafia. Astfel, continuam sa traim cu flagelul coruptiei, obisnuindu-ne sa supravietuim intr-o societate bolnava. Daca nu se iau masuri, nici macar acum, inseamna ca suntem condamnati la o coruptie perpetua, care nu va fi eradicata pentru ca este utila ca arma politica. Presedintele are dreptate: e timpul sa iesim din minciuna. Dar cine sa ne scoata?


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.