cand se fac abuzuri, cuprinse intre 20 si 30 de milioane de lei, trimitem rapoartele la Garda de Mediu, la Pitesti, dar acolo se sfarseste totul. Se dau spagi si jaful se reia. in dese randuri, chiar inspectorii de mediu ne-au anuntat sa nu mai facem
cand se fac abuzuri, cuprinse intre 20 si 30 de milioane de lei, trimitem rapoartele la Garda de Mediu, la Pitesti, dar acolo se sfarseste totul. Se dau spagi si jaful se reia. in dese randuri, chiar inspectorii de mediu ne-au anuntat sa nu mai facem atatea reclamatii ca-si tocesc cauciucurile la masini tot stand pe drumuri. in judetul Arges, zona Grind, erau planificate taieri "la ras" mai mici de trei hectare, dar au culcat la pamant peste zece. Apoi se mira de unde furtuni, avalanse, tornade, doboraturi de vant, prapadul pe pamant", continua Hanganu.
Lege impotriva vanatorii. "Se va aproba o lege care vizeaza interzicerea totala a vanatorii in incinta Parcului National Piatra Craiului. Este totusi incredibil ca nu primim bani de la Ministerul Mediului, asa cum se face in fiecare tara civilizata. Aceasta e o problema majora cu care ne confruntam an de an", se revolta Horatiu Hanganu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.