trandafirie, de peste ani. Ultimul vis al unei nopti de vara i-a sugerat sa organizeze un circuit automobilistic, chiar din primavara urmatoare, care sa se invarteasca in jurul Parlamentului ca un maidanez dambovitean in jurul cozii. Deja e in tratat
trandafirie, de peste ani. Ultimul vis al unei nopti de vara i-a sugerat sa organizeze un circuit automobilistic, chiar din primavara urmatoare, care sa se invarteasca in jurul Parlamentului ca un maidanez dambovitean in jurul cozii. Deja e in tratative cu o firma nemteasca "foarte serioasa", dar care n-are site pe Internet (mi-aduc aminte ca firma de consultanta pentru Dracula Park avea sediul intr-un gang darapanat din Viena). E implicat si un geniu financiar de 21 de ani, fiul unui promotor de manele si fost catindat la primarie. Initiatorii cred ca vor avea in tribune vreo 90.000 de spectatori, care sa dea cate 100 - 150 de euro ca sa-i vada nu pe Schumacher, Alonso ori Villeneuve, ci pe niste necunoscuti din esalonul trei. Hai, fie, daca n-ar mai fi altceva de facut. Cum ar fi incheierea lucrarilor pe Oltenitei, termenul fiind depasit, sau pe atatea alte sute de strazi pe unde contribuabilii isi rup masinile cumparate in leasing. Ori refacerea retelelor de utilitati si a cladirilor subrede. Sau amenajarea salbei de lacuri. Ba chiar si gasirea de solutii pentru chiriasii care vor fi evacuati. Adica acele chestiuni care preocupa realmente populatia. si care de altfel figureaza in ceaslovul oranj pe care dl Basescu, nerezolvandu-le nici el, i l-a lasat dlui Videanu o data cu cheile cladirii de vizavi de Cismigiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.