oricum, am devenit imun la astfel de mizerii pe care le folosesc dusmanii impotriva mea!" Sunt mai multe constructii ilegale in incinta rezervatiei, dar una din cele mai controversate este "mastodontul" ridicat chiar de preotul Ioan Cotitiu, staret
oricum, am devenit imun la astfel de mizerii pe care le folosesc dusmanii impotriva mea!"
Sunt mai multe constructii ilegale in incinta rezervatiei, dar una din cele mai controversate este "mastodontul" ridicat chiar de preotul Ioan Cotitiu, staret la manastirea Coltii Chiliilor, biserica ascunsa in padure si dezvoltata pe vatra unui lacas de cult sapat in stanca, a carui vechime se pierde in negura secolelor.
"I-am explicat preotului Cotitiu ca in Parcul National nu poate face turism, asa cum se intampla la Putna, de exemplu, dar el s-a apucat sa construiasca ilegal, invocand credinta enoriasilor. Noi nu vrem sa privam oamenii de invatamintele bisericesti, dar nici nu dorim sa se distruga aceste locuri. Am facut adrese si la Patriarhie, casa popii e aproape gata, dar i s-a interzis sa mai construiasca ceva. Sa speram ca ne vom intelege", apreciaza Hanganu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.