partid. intrebat de reporterul Mediafax cum comenteaza faptul ca Mircea Geoana sustine ca PSD are un singur lider, care e si purtatorul de mesaj, Adrian Nastase a raspuns destul de dur. "Am citit cu interes declaratiile lui Mircea Geoana. Consi
partid.
intrebat de reporterul Mediafax cum comenteaza faptul ca Mircea Geoana sustine ca PSD are un singur lider, care e si purtatorul de mesaj, Adrian Nastase a raspuns destul de dur. "Am citit cu interes declaratiile lui Mircea Geoana. Consider ca va trebui sa clarificam anumite aspecte la o viitoare sedinta a conducerii partidului. Va trebui sa lamurim, intre altele, daca la Congres s-a stabilit o formula de functionare a partidului 1+ 599.999 sau daca a fost aleasa o echipa de conducere cu roluri complementare. Eu am inteles ca s-a decis o varianta de echipa. De aceea am actionat in consecinta. Sper ca nu m-am inselat. Sunt convins ca Mircea va intelege miza unei formule politice prin care sa putem folosi in viitor toata artileria partidului pentru bataliile care ne asteapta". Nastase nu este de acord nici cu afirmatiile lui Geoana, potrivit carora, modernizarea partidului ar fi inceput dupa congresul din aprilie 2005. "Eu cred ca modernizarea partidului a debutat in urma cu multi ani, atunci cand, intre altele, am promovat in conducerea partidului si in guvern multi oameni tineri, PDSR devenind un partid social-democrat modern, membru al Internationalei Socialiste si al Partidului Socialistilor Europeni. Raman desigur inca multe lucruri de facut. Dar nimeni nu le va putea realiza singur. De aceea, voi continua sa spun: este nevoie de spirit de echipa", a declarat Nastase.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.