l-a invins pe Turcas. Jocul s-a inasprit imediat, Dorinel si-a impins echipa in jumatatea gazdelor, dar reduta construita de bucuresteni a rezistat. La reluare, "Munti" a mutat decisiv: l-a scos pe Surdu - mana moarta - si l-a introdus pe Tilinca, go
l-a invins pe Turcas. Jocul s-a inasprit imediat, Dorinel si-a impins echipa in jumatatea gazdelor, dar reduta construita de bucuresteni a rezistat. La reluare, "Munti" a mutat decisiv: l-a scos pe Surdu - mana moarta - si l-a introdus pe Tilinca, golgeterul din Intertoto, un argint viu. Ardelenii au atacat in valuri si, in minutul 67, Oncica, intrat de trei minute pe teren, a egalat printr-un sut norocos din interiorul careului.
La final, Iuliu Muresan, presedintele oaspetilor, era foc si para: "Nu e posibil ca in vestiarul oaspetilor sa nu fie becuri. Ce, fac economie? O sa depunem o centestatie la FRF. Nu se poate asa ceva, jucatorii isi cautau hainele cu lumanarea!".
Lens, adversara "ceferistilor" din finala Intertoto, a invins pe Marseille cu 2-0 (S. Keita 37, Hilton 61), in etapa a doua din Franta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.