sinistrati, iar sambata a facut o vizita in satul Milcov, din Vrancea, unde a impartit ajutoare familiilor sinistrate. Acum o saptamana, actorul american a participat la donatii cu 50 milioane lei, Irinel Columbeanu cu 300 milioane lei, Adrian Mut
sinistrati, iar sambata a facut o vizita in satul Milcov, din Vrancea, unde a impartit ajutoare familiilor sinistrate.
Acum o saptamana, actorul american a participat la donatii cu 50 milioane lei, Irinel Columbeanu cu 300 milioane lei, Adrian Mutu cu 5.000 de euro, iar nasul lui, Nicu Gheara, cu 300 milioane lei, bani care au fost destinati sinistratilor in urma inundatiilor. Au fost cumparate haine, alimente, paturi, saltele, lenjerii de pat, conserve, incaltaminte.
Satul ales de Steven pentru a fi ajutat a fost Milcov, din Vrancea. Un tir incarcat cu produsele a fost trimis de sambata dimineata acolo, actorul ajungand in fata Primariei pe la 16.00. Locul din fata Primariei s-a umplut imediat de sateni veniti sa-l vada pe actor si sa primeasca donatiile. Cu mic cu mare, au navalit peste el, fiecare incercand sa-i povesteasca de inundatii sau sa-l invite in casa, pentru a-i arata ce a mai ramas din constructiile lor. Batranele satului se uitau ca la urs si nu intelegeau cine este, dar erau multumite ca a venit sa le ajute si sa le dea ceva si spuneau ca e barbat bine. Alaiul de sateni, cu Steven in frunte, s-a plimbat pe ulita principala, printr-un praf gros de cateva degete, uscat dupa zilele caniculare.
Dupa ce a vizitat cateva case afectate de inundatii, vedeta s-a intors la primarie pentru a imparti ajutoarele. Multimea a fost tinuta dincolo de gard, altfel Steven risca sa fie sufocat. in jurul orei 18.00, a urcat in limuzina si s-a intors la Bucuresti, urmand ca zilele urmatoare sa mearga cu alte donatii, la un camin de copii orfani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.