Ministerul Justitiei americane a demarat recent o ancheta asupra unor posibile "onorarii" ilegale pe care filiala Mercedes a companiei DaimlerChrysler le-ar fi varsat catre responsabili straini din mai bine de 12 tari, se arata intr-un material publi
Ministerul Justitiei americane a demarat recent o ancheta asupra unor posibile "onorarii" ilegale pe care filiala Mercedes a companiei DaimlerChrysler le-ar fi varsat catre responsabili straini din mai bine de 12 tari, se arata intr-un material publicat la sfarsitul saptamanii trecute de catre Wall Street Journal.
Intr-un comunicat separat, DaimlerChrysler precizeaza ca ancheta se refera la o perioada de aproape un an de zile, si ca a fost demarata in urma plangerilor unui vechi angajat al DaimlerChrysler, David Bazzetta, care a acuzat compania de mentinere a unor conturi secrete, destinate coruperii reprezentantilor Guvernelor straine. Zvonurile par a fi cu atat mai credibile cu cat la varful companiei demisiile se tine lant.
Saptamana trecuta a demisionat presedintele general, Jurgen Scrempp, pentru ca noul presedinte, Eckhard Cordes, sa isi anunte la randu-i demisia peste nici macar o saptamana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.