ora 21.00, au mancat, au baut si mai ales au dansat pe muzica interpretata de Gil Dobrica si de formatia localului.

Tariceanu a dansat doar cu sotia

Premierul a fost mai rezervat si a dansat doar cu sotia sa, Ioana, care af
ora 21.00, au mancat, au baut si mai ales au dansat pe muzica interpretata de Gil Dobrica si de formatia localului.

Tariceanu a dansat doar cu sotia

Premierul a fost mai rezervat si a dansat doar cu sotia sa, Ioana, care afisa o buna dispozitie afectuoasa, transmite Mediafax. in schimb, presedintele a dansat atat cu consoarta, cat si cu admiratoarele aflate la alte mese. Apoi, Basescu s-a indreptat spre gardul viu care despartea terasa de turistii curiosi si a dat mana cu ei, cu unii stand chiar de vorba. Atmosfera s-a incins dupa miezul noptii, cand Traian Basescu a dansat dupa muzica tiganeasca, indoind genunchii si batand din palme alaturi de ceilalti dansatori profesionisti. I s-a alaturat, mai discret, sotia. intrebat cum se simte, premierul Tariceanu a declarat ca este relaxat, se afla cu familia la mare, dar in permament contact cu problemele guvernului, intrucat este sunat tot timpul de ministri. Presedintele Traian Basescu a spus ca dupa cinci zile la mare se simte excelent. Azi, presedintele vine la Bucuresti: "Am de semnat niste decrete si nu vreau sa le semnez in vacanta, sunt legate de PNA si de Parchetul General, mai stau doua zile la Neptun apoi plec spre Bucovina". Petrecerea de la Neptun s-a terminat sambata dimineata, la ora 2.00.

Presedintele isi demite azi anchetatorii

In urma cu un an, procurorii PNA, anchetatori ai lui Traian Basescu, au semnat actul de trimitere in judecata a celui care avea sa devina presedintele tarii. Pe 8 august 2004, rechizitoriul intocmit in dosarul Flota de procurorii Vasile Draghici si Ioan Otel a fost semnat si confirmat de procurorul general adjunct Gheorghe suhan. Prin acest act, Traian Basescu era trimis in judecata, impreuna cu altii, pentru ca ar fi participat la vanzarea ilegala a 16 nave-mineralier apartinand flotei romanesti. Etichetat chiar de presedinte ca fiind facut la comanda politica a unui "stat ticalosit", dosarul a murit intre timp. Desi presedintele tarii a primit de saptamana trecuta actele necesare pentru semnarea decretelor de eliberare din functie a opt procurori, Traian Basescu, aflat in concediu, a lasat pentru azi, 8 august 2005 semnarea acestor acte. De precizat ca, potrivit legii, fara autograful prezidential Ioan Amarie, Gheorghe suhan, Vasile Draghici si altii nu pot ramane fara functii. Semnatura contra semnatura, presedintele isi ia revansa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.