gen Callatis", o seara dedicata schimbului de generatii. 10 august va fi seara "Dor de Callatis", rezervata folclorului. in 11 august putem urmari hituri interpretate de Allegreto, scoala Vedetelor, Morandi, Ingrid si Anna Lesko, iar in 12 august, hi
gen Callatis", o seara dedicata schimbului de generatii. 10 august va fi seara "Dor de Callatis", rezervata folclorului. in 11 august putem urmari hituri interpretate de Allegreto, scoala Vedetelor, Morandi, Ingrid si Anna Lesko, iar in 12 august, hiturile 2004-2005 la Europa FM, cu Nicola, Holograf, VH2, Mandinga, Vama Veche, Voltaj si Iris. Cele mai frumoase cantece de dragoste sunt aduse in seara zilei de 13, iar in 14 august va avea loc cea de-a doua editie a premiilor Steaua de Mare. Ultima seara a festivalului va fi dedicata carnavalului, cu DJ Project, Akcent, Talisman, Pepe etc.
in fiecare seara de la ora 0.30, TVR 2 va transmite "Club Callatis 2005", cu Catalin Maruta (foto), o emisiune cu momente inedite, discutii si materiale din culise.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.