fonduri importante pentru a ajunge la standardele impuse de UE iar rezultatele s-au facut simtite, ALDIS fiind singura firma din domeniu incadrata in grupa A, grupa care defineste societatile care indeplinesc exigentele standarde. Combinatul de car
fonduri importante pentru a ajunge la standardele impuse de UE iar rezultatele s-au facut simtite, ALDIS fiind singura firma din domeniu incadrata in grupa A, grupa care defineste societatile care indeplinesc exigentele standarde. Combinatul de carne si preparate din carne, se intinde pe o suprafata de 5 ha evidentiindu-se aici sectiile in jurul carora graviteaza aproape intrega activitate a societatii:
abatorul (cu linii de sacrificare pentru porci,vita si oaie)
sectia de transare porc si vita
sectia de transare pasare
sectiile de procesare produse din carne (fierte, afumate si crud-uscate)
in curand sectia de salamuri crud-uscate cu mucegai
depozite proprii
magazine proprii
parcul auto

Notorietatea produselor si confirmarea trecerii exigentului examen in fata consumatorului roman este data de faptul ca mezelurile sub marca ALDIS se comercializeaza astazi in toata tara prin magazinele si depozitele proprii, prin retele cash&carry si supermarketuri. Agreerea la export in Uniunea Europeana a produselor firmei ALDIS este primul pas spre o recunoastere internationala. Fara lipsa de modestie administratorii declara ca, ALDIS este cel mai mare producator de mezeluri din Romania surclasand ca productie celelalte firme producatoare de mezeluri cu cca 30%. Avem motive intemeiate sa privim inapoi cu mandrie si inainte cu incredere, colectivul societatii, investitiile de pana acum, capacitatea financiara si dorinta de a fi mereu printre primii, sunt garantia faptului ca suntem pregatiti pentru confruntarea cu producatorii de preparate din carne din tarile europene avand convingerea ca brandul ALDIS se va impune pe mai departe indiferent de concurenta pe care o vom avea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.