Celebrul Fane Spoitoru va ajunge, din nou, la inchisoare. De aceasta data, doar in vizita. El va merge cu pachete la varul sau, care a fost surprins de oamenii legii in timp ce vindea heroina. Petre Niculai, zis "Nicu Spoitoru", in varsta de 50 de an
Celebrul Fane Spoitoru va ajunge, din nou, la inchisoare. De aceasta data, doar in vizita. El va merge cu pachete la varul sau, care a fost surprins de oamenii legii in timp ce vindea heroina. Petre Niculai, zis "Nicu Spoitoru", in varsta de 50 de ani, a fost arestat preventiv, marti seara, dupa ce a fost capturat la intersectia soselei Stefan cel Mare cu Calea Mosilor, din Capitala, alaturi de Marian Ionel Radu, 27 de ani. Potrivit politistilor, cei doi au fost filati mai mult timp si, cu ajutorul unui denuntator, s-a reusit organizarea flagrantului. Forte importante, printre care Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din sectorul 2, politistii de la sectiile 6 si 8, precum si un procuror de la DICOT - Biroul Teritorial Bucuresti, au fost mobilizate pentru retinerea acestora, despre care existau informatii ca fac trafic de droguri de mare risc. In ziua amintita, in jurul orelor 18.00, politistii de la antidrog au intrat in actiune si i-au retinut pe cei doi in timp ce ofereau unei persoane 2 doze de heroina. Asupra lui Nicu Spoitoru si a lui Radu, oamenii legii au gasit 1.362 lei noi, 775 euro si un telefon mobil, bani care ar fi putut proveni din vanzarea stupefiantelor. Nicu Spoitoru, fara antecedente penale, sustin surse judiciare, nu va ajunge vreodata sa-l surclaseze in ilegalitati pe versatul sau var, spaima penitenciarului Rahova. Inceputul pare, insa, promitator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.