Steaua risca sa joace meciul cu Rosenborg fara ajutorul propriilor suporteri. Insultele rasiste la care au fost supusi jucatorii lui Shelbourne in timpul partidei din Ghencea au determinat UEFA sa declanseze o ancheta. Insultele rasiste pe care supor
Steaua risca sa joace meciul cu Rosenborg fara ajutorul propriilor suporteri. Insultele rasiste la care au fost supusi jucatorii lui Shelbourne in timpul partidei din Ghencea au determinat UEFA sa declanseze o ancheta. Insultele rasiste pe care suporterii din Ghencea le-au adresat jucatorilor de culoare Curtis Fleming si Joseph Ndo in timpul meciului Steaua - Shelbourne au determinat UEFA sa declanseze o ancheta. In urma raportului defavorabil intocmit de arbitrul francez Claude Colombo, campioana Romaniei ar putea disputa meciul de acasa cu Rosenborg in spatele portilor inchise. Comportamentul fanilor Stelei a fost amendat de antrenorul irlandez Pat Fenlon in timpul conferintei de presa. In primavara acestui an, Steaua a jucat cu tribunele goale si impotriva lui FC Arges, ca urmare a scandarilor cu tenta rasista din meciul cu Rapid.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.