Simona Balanescu, stirista de la Realitatea Tv, implineste astazi 33 de ani. Dupa 11 ani in care si-a petrecut ziua de nastere la televiziune in studioul de stiri, realizatoarea emisiunii "Realitatea medicala" isi aniverseaza, in premiera, ziua de n
Simona Balanescu, stirista de la Realitatea Tv, implineste astazi 33 de ani. Dupa 11 ani in care si-a petrecut ziua de nastere la televiziune in studioul de stiri, realizatoarea emisiunii "Realitatea medicala" isi aniverseaza, in premiera, ziua de nastere la mare, alaturi de viitorul ei sot, Razvan. "Sunt dependenta de soare si iubesc marea. Ma relaxeaza sa simt nisipul fierbinte, sa ascult valurile si pescarusii. Spre deosebire de ceilalti ani cand lucram si sarbatoream in redactie cu colegii, apoi acasa cu cei dragi, anul acesta am facut o schimbare. De ziua mea voi fi la mare", spune Simona.
Simona nu concepe o vacanta de vis fara Razvan, undeva la mare. Atentatele din ultima vreme au cam speriat cuplul, asa incat au decis sa-si petreaca vacanta pe litoralul autohton.
La cei 33 de ani, Simona nu face parte dintre femeile carora le place sa-si ascunda varsta, pentru ca a mostenit niste gene de invidiat.
Singurul lucru de care se plange e ca nu are destul timp liber pentru a-si achizitiona o casa de vacanta in care sa locuiasca pe timpul verii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.