Un sistem radical schimbat de calificari pe grila de start va fi introdus incepand cu sezonul 2006. Potrivit unor surse neoficiale, s-ar parea ca sefii echipelor de F1 au agreat sa schimbe actualul sistem de calificari cu unul nou, gen "knock-out", c
Un sistem radical schimbat de calificari pe grila de start va fi introdus incepand cu sezonul 2006. Potrivit unor surse neoficiale, s-ar parea ca sefii echipelor de F1 au agreat sa schimbe actualul sistem de calificari cu unul nou, gen "knock-out", care va oferi fiecarui pilot posibilitatea de a alerga un maxim de patru tururi.
Primul tur va fi alergat intr-o perioada de inceput de 15 minute, dupa care cele mai incete cinci masini sunt eliminate si plasate pe grila pe locurile 15-20. Un nou interval de 15 minute va determina locurile 11-15 pe grila, inaintea unei sesiuni finale care va determina pole-position si locurile fruntase. O pauza de cinci minute va fi permisa la fiecare interval de timp.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.