Conducerea Automobile Dacia Renault a anuntat ca vor fi chemate in service-uri autorizate toate masinile Dacia Logan vandute in Occident pentru a le fi inlocuite jantele de aluminiu cu unele de otel. Decizia vine dupa o saptamana agitata, in care Dac
Conducerea Automobile Dacia Renault a anuntat ca vor fi chemate in service-uri autorizate toate masinile Dacia Logan vandute in Occident pentru a le fi inlocuite jantele de aluminiu cu unele de otel. Decizia vine dupa o saptamana agitata, in care Dacia Logan a fost supusa unor serii de teste, la ultimul dintre acestea, efectuat de o revista auto franceza, roata masinii "descaltandu-se" (anvelopa s-a desprins practic de pe janta). Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Dacia Renault, a precizat ca doar un sfert din cele 80.000 de Logan-uri vandute au fost pentru export si, doar o cincime dintre acestea au fost echipate cu jante de aluminiu. "Eu am un Logan cu jante de aluminiu, sunt multumit si voi continua sa cred in aceasta masina. De ce alte marci nu au fost atat de monitorizate precum Logan-ul? Este clar ca acesta a avut un mare succes de piata si acest lucru deranjeaza", a declarat Stroe. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.