O echipa a companiei F. Hoffmann - La Roche s-a deplasat in localitatea Vadu Rosca, din judetul Vrancea, pentru a dona sinistratilor obiecte de prima necesitate: alimente conservate, ulei, zahar, orez, faina, apa plata, haine, sapun, detergent, patur
O echipa a companiei F. Hoffmann - La Roche s-a deplasat in localitatea Vadu Rosca, din judetul Vrancea, pentru a dona sinistratilor obiecte de prima necesitate: alimente conservate, ulei, zahar, orez, faina, apa plata, haine, sapun, detergent, paturi, prosoape, cizme de cauciuc, canistre, linguri, ligheane si farfurii.
Copiii din Vadu Rosca au primit jucarii si dulciuri. Alimentele au fost predate bucatariei de campanie amenajate in curtea bisericii din comuna Vulturu.
Donatia facuta de compania F. Hoffmann - La Roche este bazata pe voluntariat, angajatii contribuind cu sume de bani si obiecte destinate persoanelor afectate de inundatii.
"Compania F. Hoffmann - La Roche va continua sa se implice activ in viata comunitatii din care face parte, demonstrand respect pentru valorile autentice ale acesteia. De asemenea, una dintre misiunile companiei noastre este sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii semenilor nostri, prin cercetarea si descoperirea de medicamente revolutionare, dar si prin actiuni cum a fost aceasta", a declarat Dan Zamonea, general manager al F. Hoffmann - La Roche Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.