Capitanul echipei Rapid Bucuresti, Vasile Maftei, a declarat, vineri, ca tot formatia giulesteana, Steaua si Dinamo sunt favorite la castigarea titlului, in pofida faptului ca Poli Timisoara sau CFR Cluj s-au intarit. "Campionatul este lung, echipa c
Capitanul echipei Rapid Bucuresti, Vasile Maftei, a declarat, vineri, ca tot formatia giulesteana, Steaua si Dinamo sunt favorite la castigarea titlului, in pofida faptului ca Poli Timisoara sau CFR Cluj s-au intarit. "Campionatul este lung, echipa care va fi mai omogena si va dori cu ardoare titlul va castiga. Prin jocul prestat, CFR Cluj, iar dupa achizitiile facute, Poli Timisoara se pot bate la un loc mai sus, nu stiu daca chiar la titlu. Tot Rapid, Steaua si Dinamo se vor bate la campionat. Sa nu-i uitam pe cei de la FC National, care nu trebuie neglijati. In campionatul trecut au avut echipa din jucatori refuzati de alte echipe si au fost o surpriza", a spus Maftei. Capitanul rapidist a mentionat ca trebuie ca echipa sa sa inceapa cu dreptul noul campionat. "Trebuie sa castigam si cu echipele mici. Sezonul trecut am invins echipele bucurestene dar am terminat pe locul trei. Nu stiu daca Raducanu este cel mai periculos jucator de la Vaslui, dar avand in vedere ca a fost la Steaua, la echipe din Spania si Germania, este periculos", a adaugat Maftei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.