Monica Stan, realizatoarea emisiunii High Life, le ofera telespectatorilor o editie speciala a acesui program dedicat lumii mondene, duminica la ora 21.30.
Monica a reusit sa obtina, in premiera in Romania, un interviu cu Leslie Hawke, mama ce
Monica Stan, realizatoarea emisiunii High Life, le ofera telespectatorilor o editie speciala a acesui program dedicat lumii mondene, duminica la ora 21.30.
Monica a reusit sa obtina, in premiera in Romania, un interviu cu Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, care s-a stabilit in Romania in urma cu cinci ani.
Leslie a venit in Romania cu o misiune foarte importanta, aceea de a dezvolta programe de ajutorare a categoriilor defavorizate prin intermediul fundatiei pe care o reprezinta. De aceasta data, americanca s-a dedicat ajutorarii rromilor prin intermediul unui program cu scop caritabil.
Pentru ca nu putea pierde o asemenea ocazie, Monica a profitat de vizita pentru a o intreba pe interlocutoarea sa amanunte legate de celebrul ei fiu. Duminica, telespectatorii B1 Tv vor afla informatii inedite din trecutul lui Ethan Hawke si care sunt cele mai noi proiecte profesionale ale actorului.
In aceeasi editie, Monica a realizat un interviu cu Joshua Castellano, unul dintre patronii clubului Bamboo, si un alt material filmat cu indragita cantareata argentiniana, Analia Sellis.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.