Giovanni Becali, presedintele executiv al "cainilor rosii", a declarat ieri ca din noua structura de conducere a clubului nu vor mai face parte persoane din cadrul Ministerului de Interne, desi initial Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo, declaras
Giovanni Becali, presedintele executiv al "cainilor rosii", a declarat ieri ca din noua structura de conducere a clubului nu vor mai face parte persoane din cadrul Ministerului de Interne, desi initial Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo, declarase ca "Dinamo este un brand al MI si ca urmare trebuie protejat", iar secundar, in organigrama initiala a noii societati pe actiuni, faceau parte, cu rol consulatativ, cinci chestori ai ministerului. "Probabil ca persoane din MI fac parte din Consiliul de Administratie al lui FC Dinamo, dar incet-incet FC Dinamo va fi inghitita de noua societate pe actiuni, pentru ca o parte din banii veniti acum sunt imprumutati si se vor transfera in actiuni. Noi suntem chiriasii Ministerului de Interne si ne face placere sa jucam pe acest stadion. Daca ar fi si un efort din partea ministerului sa avem un stadion de fotbal adevarat, vom fi cu atat mai mult prieteni cu ei", a transat Becali problema. Altfel, presedintele lui Dinamo a declarat ca in viitor toti jucatorii vor apartine exclusiv clubului si nu unor persoane fizice. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.