Doi declaranti vamali din Constanta au fost pusi sub urmarire penala pentru ca au trecut cu vederea un container plin cu tigari de contrabanda. Potrivit IGPR, Serviciul de Investigare a Fraudelor a finalizat cercetarile in dosarul deschis pe numele M
Doi declaranti vamali din Constanta au fost pusi sub urmarire penala pentru ca au trecut cu vederea un container plin cu tigari de contrabanda. Potrivit IGPR, Serviciul de Investigare a Fraudelor a finalizat cercetarile in dosarul deschis pe numele Mioarei G., 45 de ani, si al lui Cosmin I., 25 de ani, ancheta fiind continuata in acest moment de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Cei doi sunt acuzati ca, la 17 mai a.c., au prezentat si folosit la autoritatea vamala, documente falsificate care se refereau la alte marfuri decat cele descoperite in container. In realitate, la controlul de rutina al marfurilor au fost gasite 849 baxuri tigari, in loc de articole de papetarie, asa cum aparea in acte. Drept urmare, marfa in valoare de 400.000 de euro, a fost confiscata si lasata in custodie autoritatii vamale. Bunurile se aflau in tranzit pe teritoriul Romaniei si erau destinate unei firme din Ungaria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.