Cluburile de fotbal au platit o parte infima din sumele datorate la bugetul de stat, dar banii vor fi recuperati probabil in momentul in care se vor declansa procedurile de insolvabilitate a cluburilor, a declarat, vineri, presedintele Agentiei Natio
Cluburile de fotbal au platit o parte infima din sumele datorate la bugetul de stat, dar banii vor fi recuperati probabil in momentul in care se vor declansa procedurile de insolvabilitate a cluburilor, a declarat, vineri, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu. "Cred ca vom recupera banii atunci cand vom declansa procesul de insolvabilitate, in cazul in care cluburile nu vor hotari sa-si plateasca de buna voie datoriile", a precizat Bodu. Acesta a mentionat ca nu au existat presiuni ale conducatorilor de cluburi asupra lui si ca asteapta ca acestia sa plateasca. "Nu va exista nici o esalonare si nu se va face nici o exceptie", a spus Bodu. Potrivit presedintelui ANAF, sumele totale datorate la bugetul de stat de cluburile de fotbal la nivel national se situeaza la 19,6 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.