In primul meci al noii editii de campionat, Gloria Bistrita s-a impus la Petrosani in fata nou promovatei Jiul, la capatul unui meci in care crasa lipsa de omogenitate a echipei oaspete a fost compensata doar de gafele copilaresti ale "minerilor" ant
In primul meci al noii editii de campionat, Gloria Bistrita s-a impus la Petrosani in fata nou promovatei Jiul, la capatul unui meci in care crasa lipsa de omogenitate a echipei oaspete a fost compensata doar de gafele copilaresti ale "minerilor" antrenati de Ionut Chirila. In urma unei astfel de faze, precedate de o dominare gaunoasa a petrosenenilor, bistriteanul Paduretu a deschis scorul dupa o centrare la intamplare deviata in proprie poarta de Perenyi. La un sfert de ora dupa pauza, Gloria face 2-0, golul desprinderii apartinand lui Costin, care a trimis in plasa cu calcaiul prin puzderia de picioare a celor din defensiva adversa. Dupa aceasta a doua resusita a echipei lui Jean Padureanu nu s-a mai intamplat nimic notabil, scorul ramanand neschimbat, astfel incat petrosenenii nu si-au putut lua promisa revansa in fata lui Nelutu Sabau, noul antrenor al Gloriei, cel din cauza caruia nu au promovat in 2004 in "A", cand in ultima etapa a Diviziei B Gaz Metanul din Medias a remizat, 0-0, la Petrosani, ajutandandu-i astfel pe concitadinii de la CFR Cluj sa promoveze in primul esalon. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.